Categorii Produse
Varietatea produselor noastre permite valorificarea celor mai diverse gusturi şi înalte exigenţe în fabricarea uşilor şi ferestrelor PVC. Astfel, profilul marca Winbau oferă posibilitatea producerii unor variante cît mai diverse de geamuri termopan, utilizînd un număr minim de tipuri de profile PVC. Un grad înalt de stabilitate a construcţiilor PVC este atribuită de feroneria simplă şi dublă deschidere, a cărei proiectare asigură o înlănţuire solidă şi de înzăvorare a tuturor elementelor constructive. Mai mult, armatura din oţel galvanizat oferă atît o rigiditate sporită, cît şi înalte proprietăţi de izolare fonică şi termică, iar accesoriile pentru tâmplăria PVC, componentele de geam termopan si plasele pentru insecte se caracterizează prin ridicate proprietăţi de durabilitate, fiabilitate şi manevrabilitate. În vederea atribuirii unui aspect finit construcţiilor din geam termopan oferim un asortiment variat de glafuri interioare şi exterioare. De asemenea, vă punem la dispoziţie panouri sandwich din polistiren extrudat, avînd caracteristici tehnice ce rămîn neschimbate pe parcursul unei perioade îndelungate de timp. Vă garantăm că analizînd oferta noastră nu veţi pierde din timpul Dumneavoastra.
Calitate
Garantăm o calitate înaltă şi totodată constantă a produselor oferite ce nu pune în joc încrederea cîştigată a clienţilor noştri. Aspect estetic modern, rezistenţă la diverse solicitări, durată de viaţă îndelungată sunt caracteristicile forte ale produselor oferite. Întregul asortiment de produse este destinat clienţilor care cunosc şi apreciază calitatea. Argumentul nostru forte este calitatea !
Prezentare Produse
Mastica pentru etansare Spuma Poliuretanica Butuc 90mm Balama usa PAVO Maner usa model C Plasa fibra sticla Set balamali deschidere dubla A
Oferta comerciala
"Rute Interne" ofera spre vinzare o gama larga de produse pentru tamplaria PVC la preturi atractive. Oferta noastra cu toata gama de produse o puteti accesa aici.