GLAF EXTERIOR
Glaf aluminiu-extrudat
Glaful exterior este un profil plat instalat pe partea exterioara a ferestrei, avînd atît o funcţie estetică prin îmbunătăţirea aspectului fatadei, cît şi de protecţie a ferestrei împotriva pătrunderii apei. Glafurile exterioare se evidenţiază prin rezistenţă înaltă la uzura intensă şi la oscilaţiile mari de temperatură.
Compania Rute Interne oferă Glaf din Aluminiu-Extrudat cu o gamă de 3 culori: alb, maro deschis, maro închis. Extrudarea este procesul de prelucrare a aluminiului prin deformare plastică, constînd în trecerea forţată a materialului, supus unei forţe de compresiune, printr-o matriţă de formă adecvată.
Duritatea şi robusteţea glafurilor cu o grosime de cca 2 mm (în funcţie de lăţimea atribuită de la 50 mm pînă la 360 mm) permite calificarea acestui produs ca fiind soluţia optimă pentru folosirea exterioară. Tehnologia extrudării oferă glafului următoarele caracteristici:
 • păstrare de formă;
 • ridigitate înaltă;
 • înaltă rezistenţă la presiuni, zgârieturi, factorii chimici, oscilaţiile de temperatură şi precipitaţii;
 • aspect exterior neschimbat pe o perioada de zeci de ani de exploatare.
 • GLAF INTERIOR
  Glaful interior este nu doar elementul decorativ, dar şi termoizolator al ferestrei, avînd rolul punţii termice. Glaful oferit de „RUTE INTERNE” este un produs robust şi impermeabil, fabricat din PVC rigid. Structura sa interioară prevăzută cu alveole triunghiulare îi conferă o rezistenţă ridicată. Glaful este protejat de o folie rezistentă, aplicată pe suprafaţa acestuia printr-un procedeu termoadeziv. Folia RLL protejează pervazul de zgârieturi, condens şi oferă posibilitatea unei exploatări îndelungate, fără a necesita eforturi mari de întreţinere.
  Pe partea interioară, glafurile sunt prevăzute cu canale în formă de rîndunică ce ajută la o fixare uşoară şi durabilă.
  Mărimi: 150-700 mm.
  Culori: alb, marmură, stejar auriu, mahon.

  Avantajele glafului interior
  - 100 % impermeabile
  Materia primă “waterproof” conferă glafurilor o mare rezistenţă la apă şi agenţi de putrezire. Aceste caracteristici fac din glaful „RUTE INTERNE” elementul de finisare ideal inclusiv în mediile cele mai umede (de ex. în săli de baie).
  - Rezistent la zgîrieturi, nu este supus uzurii, nu se pătează
  Folia rezistentă protejează glafurile de zgîrîieturi, garantînd produsului o durabilitate mare de-a lungul anilor.
  - Rezistent la radiaţii termice, îşi păstrează nealterată culoarea în timp
  Glaful îşi păstrează în timp culoarea iniţială, manifestînd o deosebită rezistenţă la radiaţiile solare şi la variaţiile mari de temperatură.
  - Rezistent şi nedeformabil
  - Termen de exploatare – 35 ani

  Structura internă cu alveole triunghiulare exclude orice formă de deformare. Glafurile „RUTE INTERNE” rezistă chiar şi la şocuri repetate pe suprafeţe mici.
  - Aspect plăcut
  Glaful are un aspect plăcut, datorat în mare parte foliei aplicate, gamei de culori disponibile, precum şi marginii sale rotunjite.
  - Montare simplă
  Glaful este prevăzut cu canale pentru fixare, ce asigură un montaj simplu şi uşor. Piesele de finisare (capacele laterale) şi cele de fixare pe tocul ferestrei pot fi uşor fixate cu ajutorul unui adeziv pentru PVC.
  -Efort minim de întreţinere
  Glafurile nu necesită vopsire sau lăcuire. Glafurile pot fi curăţate cu agenţi de curăţare obişnuiţi, fiind deosebit de rezistent la orice tip de detergent de uz casnic (mai puţin cei abraz, ce pot modifica aspectul glafului).
  Categorii Produse
  Winbau
  Sistemul PVC tricameral WINBAU OPTIMUM a fost elaborat de către specialiştii companiei LRS Planung & Technologie GmBH şi A+G Extrusion GmBH. Toate profilele PVC a sistemului WINBAU au trecut testarea preventivă inclusiv în Germania şi Austria. Sistemul profilelor PVC OPTIMUM au fost certificate şi corespund normelor de izolare fonică, termică, rezistenţă statică, de asemenea, normelor sanitare şi antiincendiare.
  Oferta comerciala
  "Rute Interne" ofera spre vinzare o gama larga de produse pentru tamplaria PVC la preturi atractive. Oferta noastra cu toata gama de produse o puteti accesa aici.