Accesorii si componente geam termopan
DISTANŢIERE DIN ALUMINIU
Distanţierele din aluminiu electrosudate sunt utilizate pentru distanţarea foilor de sticlă la geamurile termoizolante şi formarea camerei de izolare. Produse printr-o tehnologie modernă, distanţierele sunt disponibile în dimensiunile de 6, 12 şi 16 mm.

CONECTORI
Conectorii de plastic, folosiţi pentru îmbinarea distanţierelor din aluminiu sunt disponibile în dimensiuni pentru toate lăţimile de distanţiere, avute în stoc.

SITĂ MOLECULARĂ
Gelul de silice este un material granular cu porozitate mare obţinut prin deshidratare în condiţii speciale a gelului de bioxid de siliciu şi este folosit în tehnică în calitate de absorbant şi purtător de catalizatori. Menirea de bază a silikagelului constă în absorbţia umidităţii dintre folile de sticlă ale unui geam termoizolant prin introducerea în spaţiul gol din interiorul distanţierelor de aluminiu. Datorită valorii la Testul DT de 38° C şi absorbţiei de gaz de maximum 20 %, sita moleculară se utilizează în toate sistemele de sigilare ale geamului termoizolant.

BANDA ETANŞARE cu 2 feţe autoadezive se caracterizează prin lipire permanentă şi fiabilă; montare rapidă; aplicare curată şi rezistenţă în timp. Banda de fixare este un material moale plastic-elastic, de culoare neagră, fabricat din butil-cauciuc, cu o grosime de 1,5 mm, avînd densitatea de aprox. 1,2 kg /dm 3. Datorită adezivităţii sale excelente, banda asigură o lipire puternică pe suprafaţa de contact, în cazul în care este utilizată în mod corespunzător. Prin urmare, datorită aderenţei sale excelente pe diverse materiale, banda se pretează la toate tipurile de aplicaţii, atît pentru etanşarea suprafeţelor multistrat, cît şi pentru îmbinarea zonelor de contact dintre plastic, lemn, piatră, beton etc.
Banda cu butil se comercializează sub formă de role. Straturile adezive sunt separate cu hârtie antiadezivă, ceea ce asigură o tăiere uşoară a acesteia la lungimea necesară. Banda cu butil se aplică doar în condiţii uscate, la o t0° cuprinsă între 0° C şi 40° C şi la o umiditate relativă a aerului sub 80 %.

MASTIС DE ETANŞARE Ekoplast
este un sigilant bicomponent, fără solvenţi, pe bază de polisulfid destinat sigilării finale a geamului termoizolant. Se caracterizează prin permebilitate scăzută la vaporii de umezeală, bună rezistenţă în timp la intemperii, înalte proprietăţi de aderenţă la sticlă, aluminiu, oţel.
Ambalaj căldări: componenta A - 30 kg, componenta B – 3 kg.

SIGILANT SILICONIC
monocomponent neutru destinat sigilării finale a geamului termoizolant, cu înaltă aderenţă la sticlă, aluminiu, majoritatea plasticurilor. Sigilantul este rezistent la temperaturi înalte sau joase, la intemperii şi raze ultraviolete. Se aplică cu pistol manual, pneumatic sau extruder de silicon.
Ambalaj: folie aluminiu 600 ml
Distantiere fara butil
Mastica pentru etansare
Mastica pentru etansare
Categorii Produse
Winbau
Sistemul PVC tricameral WINBAU OPTIMUM a fost elaborat de către specialiştii companiei LRS Planung & Technologie GmBH şi A+G Extrusion GmBH. Toate profilele PVC a sistemului WINBAU au trecut testarea preventivă inclusiv în Germania şi Austria. Sistemul profilelor PVC OPTIMUM au fost certificate şi corespund normelor de izolare fonică, termică, rezistenţă statică, de asemenea, normelor sanitare şi antiincendiare.
Oferta comerciala
"Rute Interne" ofera spre vinzare o gama larga de produse pentru tamplaria PVC la preturi atractive. Oferta noastra cu toata gama de produse o puteti accesa aici.