Accesorii montaj
Spuma poliuretanică pentru pistol
este o spumă monocomponentă, a cărei compoziţie chimică este inofensivă pentru stratul de ozon şi se evidenţiază prin următoarele caracteristici: aderenţă înaltă, coeficient înalt de izolare termică şi acustică, volum mare de expandare, excelentă stabilitate (fără contractare sau post expandare), aplicare precisă datorită sistemului pentru pistolul de spumă, dozare precisă, consum redus de spumă. Este utilizat pentru montajul ferestrelor şi tocurilor de uşă, etanşarea deschizăturilor dintre diferite materiale de construcţie, umplerea golurilor din jurul ţevilor, fixarea şi izolarea pereţilor despărţitori, a panourilor sandwich etc.
Ambalaj: tub 875 ml

Silicon universal
Etanşant siliconic monocomponent, pe bază acetoxy, se caracterizează printr-o adeziune excelentă, rezistenţă la UV şi întărire rapidă, avînd o utilizare diversă: îmbinări şi etanşări sticlă, metal, plastic, suprafeţe vopsite sau emailate; etanşarea conductelor, cablurilor electrice; asamblări, etanşări şi montaje generale.
Ambalaj: cartuş 310 ml

Clei P +12 pentru PVC (50 gr şi la 125 gr) este folosit pentru amenajări în interior şi exterior. Asigură o fixare rapidă a materialelor, o adeziune înaltă şi timp scurt de fixare.
Ambalaj: cartuş 50ml şi 125 ml

Cleaner spumă (solvent organic) este utilizat în vederea îndepărtării spumei poliuretanice neîntărite, curăţării uneltelor şi a pistolului de aplicare, degresării părţilor exterioare metalice.
Ambalaj: tub 500 ml
Cleaner spuma
Silicon
Spuma poliuritanica
Categorii Produse
Winbau
Sistemul PVC tricameral WINBAU OPTIMUM a fost elaborat de către specialiştii companiei LRS Planung & Technologie GmBH şi A+G Extrusion GmBH.
Oferta comerciala
"Rute Interne" ofera spre vinzare o gama larga de produse pentru tamplaria PVC la preturi atractive. Oferta noastra cu toata gama de produse o puteti accesa aici.